recensies

Recensies (230): 2018 2017 2016 2015 2014 2013

Na jaren nam ik het besluit om een beschadigde USB stick weg te brengen voor data recovery. Via internet kwam ik bij I-Tac terecht en voelde direct: ik ben aan het juiste adres. Ik kreeg een goede uitleg over de mogelijkheden.. Zowel over de oorzaak als de oplossing en mn. de kansen om alles weer terug te krijgen. Binnen een paar dagen kwam het verlossende bericht: alle data konden worden terug gehaald. Alles was netjes op een nieuwe stick gezet. Perfecte afhandeling door I-Tac. Bedankt.

Dave Bos (22 feb ´18)

Productie manager

Beverwijk


Het eerste telefonisch contact was zeer duidelijk, met name dmv gerichte vragen van hoe er is omgegaan met de SD kaart, daarna werd de werkwijze uitgelegd. Vroeg in de middag de kaart ingeleverd en laat in de middag al een uitspraak. 701 foto's en 19 filmpjes van mij vakantie in Zuid Afrika zijn weer zichtbaar. TOP geregeld. Zeker aan aanrader voor een ieder. Vr gr Maykel.

Maykel Bergwerf (20 feb ´18)

Hoofddorp


Heeft ons erg goed en snel geholpen! Probeerde met zoveel mogelijk oplossingen te komen voor het probleem. Helaas was de externe harde schijf te veel beschadigd en kon deze niet gerepareerd worden, maar erg goede service gehad!

Pien Berk (20 feb ´18)

Aalsmeer


Mijn externe harddisk was gevallen en beschadigd, al mijn foto's en bestanden van jarenlang terug verdwenen. I-Tac heeft alles weer terug kunnen halen. Ben superblij! De service was uitstekend, heel goed uitgelegd hoe het allemaal in z'n werk ging en hoe de kosten waren opgebouwd. Heel transparent en betrouwbaar met een snelle en persoonlijke service. Ik hoop niet meer van hun diensten gebruik te hoeven maken, beter opletten voortaan, maar ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Jacqueline van Alten (16 feb ´18)

Cameleon Communicatie

Heemstede


Supersnelle en vriendelijke service. De data op mijn externe schijf voor 100 procent gerecovered!. Bedankt I-tac!

Greg van Bueren (15 feb ´18)

Muziek producent

Greg van Bueren Music

Amsterdam


Snelle en succesvolle service! Een hele belangrijke fotoserie waarvan de bestanden corrupt waren geworden werden door i-Tac terug gevonden op de memorycard.

M V (13 feb ´18)

Medisch fotograaf


Alle gewiste gegevens zijn in exact dezelfde structuur teruggehaald

Marijn de Kok (13 feb ´18)


i-Tac is the place to go for Data Recovery. Edwin's customer service and efficiency is remarkable. In this time of loss (data loss) Edwin was clear with my expectations and helped the most he could.

Christopher Bradford (11 feb ´18)

Art Director and Photographer

Bradford

Amsterdam


Zeer tevreden met de service van i-Tac, duidelijke communicatie en betrouwbaar. Mijn Usb wilde niet meer openen en was heel wat waardevolle foto,s kwijt. Dankzij i- Tac heb ik mijn foto's weer terug. Heel erg blij mee.

Nafiesa El Abdeslami (11 feb ´18)

Haarlem


Had een mail gestuurd en werd snel contact opgenomen. Kon snel terecht en hebben mijn data terug kunnen halen. Zeer tevreden met de communicatie en de handeling van i-tac.

Germaine Merks (6 feb ´18)

Sloper

Haarlem


I-TAC heeft mijn SSD schrijf weer kunnen herstellen. Ik had geluk, al mijn fotos en studie materiaal konden weer in de mapstructuur terug worden gezet. Helaas een aantal bestanden waren toch beschadigd geraakt, en niet correct te openen. Nadat ik dit had laten weten aan I-TAC hebben zei direct gekeken of er op een andere manier toch de bestanden goed terug te halen waren. Al bij al.. en goede service, snelle reacties en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik hoop dat ik niet nog een keer terug hoef, maar weet nu wel waar ik volgende keer heen ga.

Rik Meijeren (5 feb ´18)

Haarlem


Groot deel data usb stick weer beschikbaar en supersnel in een dag. Goede uitleg en vriendelijk geholpen.

E.L. Jornick (4 feb ´18)

Amsterdam


Had m'n externe harde schijf laten vallen, de schijf was aardig beschadigd. Dankzij i-Tac 99% (al het belangrijkste dus) gerecoverd! Vriendelijke service en goed contact!

Michelle Wighman (26 jan ´18)

Castricum


Ik ben de heer Edwin Taconis dankbaar dat hij zo snel en adequaat reageerde op mijn probleem. Na een stroomstoring op het net kon ik niet meer bij mijn externe harde schijf. Helaas stond daar alles van mijn werk op. Binnen zeer korte tijd is dit mede door zijn hulp weer op een nieuwe schijf gezet!!!! Top werk verricht. Aanbeveling waard................

Gerda Ede (24 jan ´18)

--

I-Tac Recovery

Curacao


Zeer snelle en zorgvuldige hulp gekregen!

Brechtje Lemaire (17 jan ´18)


hallo , wij waren de foto s kwijt van een reparatie / plaatwerk / spuiten van VW transsporter camper , deze foto s zijn weer in goede kwaliteit terug gehaald. Het contact verliep heel prettig en het is ook op een snelle manier afgehandeld bedankt. Zeker de moeite waard om contact op te nemen voor het terug halen van data.

S van Wort (16 jan ´18)

Ondernemer

Garage Wako

Haarlem


Uitermate goed en correct geholpen door Edwin, communicatie liep ook zoals het hoort voor een professioneel bedrijf zoals i-Tac. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat >90% van mijn bestanden op de gecrashte (externe) harde schijf gerecovered zijn! Super, een aanrader dit bedrijf voor een ieder die ook met zijn handen in het haar zit omdat bestanden 'verloren' lijken....er is hoop!

J.C.M. Nijssen (3 jan ´18)

Drilling Supervisor

Heerhugowaard


Goed geholpen! Vooraf heldere en eerlijke verwachtingen geschetst. Duidelijke en heldere afspraken gemaakt. Ik kan dit bedrijf aanraden. Helder en betrouwbaar,

Floor van Kampen (2 jan ´18)

Haarlem